Cases

I de seneste år har vi haft opgaver for både store og små virksomheder, bl.a. udarbejdelse af specielle skabeloner til Teknik & Miljø branchens ansøgningsskemaer til kommuner mv. Vi har udviklet et dokument- og skabelonstyringssystem til fagforeninger, fraværsystem til større virksomheder, databaser og regneark der trækker informationer fra andre og større systemer, og så har vi ikke mindst været med i flere udrulningsfaser i forskellige virksomheder, der skulle have ny IT platform.

Derudover har vi undervist SAS Component personale i deres CRM system - komponent- og kundehåndteringssystem - Movex. Her bearbejdede vi deres procedurebeskrivelser over de enkelte afdelingers og funktioners måde at håndtere systemet på, hvilket var meget forskelligartet afhængig af, hvor man var placeret i organisationen.

Vi har udarbejdet kursusmateriale til flere niveauer og arbejdsfunktioner i de forskellige områder af virksomheden. Kurserne skræddersyes simpelthen til den enkelte afdeling eller kursist.

Vi er og har igennem en lang årrække været inde over mange forskellige systemer - vi sætter os ind i nye systemer - store som små - for derefter at gøre brugerne i stand til at arbejde med det på den mest hensigtsmæssige måde.